Anbefaling

Jeg har i foråret 2018 gennemført en 5-PATH Hypnoseterapi behandling hos Jan Suni. Min indgangsvinkel var smerter og ubalancer i kroppen igennem en årrække, og da jeg her i perioden havde ekstra tid besluttede jeg mig for at prøve det og give det en chance.

Fra starten af var jeg åben og nysgerrig, men også skeptisk og forbeholden, og de første par gange var jeg i tvivl, om jeg skulle komme igen. Jeg kom i alt 6 gange, og det har jeg på intet tidspunkt fortrudt, og kan alene ærgrer mig over, at jeg ikke gjorde det for år tilbage.

Jan er et behageligt menneske, som man meget let kan tale med om alt mellem himmel og jord, og han formår at understøtte sin viden med evidens fra diverse forskning.

Resultatet af undersøgelsen er tydelig her efterfølgende, mit sind er lysere, min indsigt i egen psykologi langt større og mine smerter tydeligt reducerede.

Jeg vil anbefale andre at give sig selv den gave et sådan forløb er, og komme ud i en mere afbalanceret og afklaret version på den anden side.

Venlig hilsen

Thomas Nielsen

Klient historie: Bo Madsen

Hej Jan,

Som tiden dog flyver af sted og tak for sidst, jeg tolker det, at vi ikke har møtes, at vores samtaler har hjulpet mig videre og sat i gang mange tanker og processer. Det er ikke alle jeg er kommet helt i mål med, og nogen vil jeg nok aldrig heller fuldende. Men jeg tog nogen valg i Oktober / November, da jeg følte at jeg måtte bruge mere tid på og finde mig selv og ikke mindst hvad jeg ville gøre fremover.

Så jeg valgte og sige op mit arbejde, uden og have et nyt og gå til, med andre ord en stor risiko og tage i dagens verden, men jeg har været så heldig og kunne bruge, ja ca 4 måneder så langt på og finde det indre jeg, vælge nogen andre veje, kald det radikale beslutninger / ændringer. Bruge og få mere kvalitetstid med mine børn, venner og familie.

Det har hjulpet og jeg føler virkelig at tingene går i rigtig retning. Jeg skal starte i nyt arbejde om 4 uger og har bevist valgt et arbejde med mere ro og mindre ansvar.

Nu kommer foråret, solen varmer og kroppen tager til sig nogen vigtige vitaminer, så alt hjælper til og det er nu en finurlig verden vi lever i, men jeg tror på det, at ændre den sti man går på, vil hjælpe en videre til noget positivt, så længe man selv ønsker det.

Så Jan, tusind tak og jeg håber ikke vi skal mødes under samme omstændigheder næste gang, selvom det vil være en fornøjelse og træffe dig igen. 

Ønsker dig et smukt forår og pludselig er sommeren over os.

Mvh.

Bo Madsen

Klient historie: Ella

Jeg vil gerne fortælle hvordan jeg føler min behandling hos Jan Suni har været. Da jeg startede hos Jan havde jeg igennem mange år – og vi taler om 15-20 år – arbejdet med mig selv. Især fordi jeg følte at livet har mere at give end jeg fik ud af det. Jeg var træt – grå – opgivende – havde ingen lyst til noget – svært ved at få mine meninger hørt – kort sagt et meget lavt selvværd. Mit liv… læs mere

Klient historie: Jette

Jeg syntes lige jeg vil fortælle dig, at Sanne kom den anden dag og sagde: “Mor, jeg har næsten lyst til at gi Jan en gave, fordi han har hjulpet mig sådan” 🙂 Jeg spurgte lidt ind til hvordan. Mht. til at låse dør, er der ikke sket så meget endnu…lidt måske…men: “Det er første gang i mit liv, at jeg føler, at JEG er noget værd og har ret til at have det godt”. Det var musik i mine ører og jeg sagde også, at det sikkert var gave nok, hvis du bare fik at vide, at du føler sådan.
Jeg tænker, vi vender tilbage mht. at behandle fødsel engang i juni måske. Så foreløbig tak, Jan.

Mange kærlige hilsener Jette

Klient historie: Alex

Kære Birgitte og Jan

I går var jeg til samtale med lægen på OUH. Biopsien var analyseret og alt var godt. Ingen tegn længere på forstadie til blærekræft. Det var en kæmpe, kæmpe lettelse for mig. Meget, meget længe har jeg aldrig været så glad, som jeg blev i går. Jeg vil her også her bringe jer en kæmpe og meget stor tak til medvirken til dette fantastiske flotte resultat. Birgitte: pillerne mega B-stress, hvilken tid på dagen skulle jeg tage dem for bedste resultat mht. at give ro? Kan jeg godt tage dem om aftenen inden sengetid eller hva siger du?

Mange kærlige hilsener
Alex

PS: Jan vi ses inden længe og Birgitte jeg ringer også for en ny tid

link til artiklen

Screen Shot 2013-07-30 at 21.26.26

link til artiklen

Birgitte Suni har taget en uddannelse som helsevejleder

Klient historie: Ingrid

Kære Jan,

Tak for den sidste behandling i tirsdags. Ja den var rigtig god og den sætter sine spor, skal jeg love for på mange forskellige måder. Det er en hel befrielse ikke at skulle slæbe rundt på al den angst. Men jeg vil sige, at du har bygget det godt op i de 5 trin. Der er virkelig sket noget med mine indre drager. Men som du selv nævnte, det er noget af en knivsæg at vandre på. Det er en ny fornemmelse ikke at skulle kæmpe med den indre hemmelige følelse af ikke helt at være til stede i livet og en del af det og selv kunne bestemme over sit eget liv, her på det meget indre plan.

Ja, det er bare det jeg lige vil fortælle dig, for jeg har en fornemmelse af, at du gerne lige vil vide, hvordan det går.

Det går rigtig godt. Jeg har været til maskekursus og spillede en dæmon af en maske. Så var jeg til klassisk koncert og hørte Carl Nielsens Violinkoncert med Kristina Åstrand. Og i går var jeg inde for at se Fornuft og Følelse af Jane Austen på Århus Teater sat i scene af Peter Langdal. Det var knald godt. I dag har jeg smeltet fedt af, da jeg skal lave krydderfedt til mit foredrag om Skomagermadammen på torsdag. Og så har jeg fået købt mig en ny cykelhjelm, fordi min gamle cykelhjelm blev stjålet. Ja det var træls.

De kærligste hilsener

Ingrid

Klient historie: Højdeskræk

Hej Jan.
Tak for sidst. Det var jo meget hyggeligt samtidig med at det var noget af en oplevelse! Jeg har jo tænkt meget over, om det nu også har hjulpet. Når jeg traver derud ad med rygsækken forestiller jeg mig, at der er et godt stykke ned, og det har jeg det helt fint med. Jeg har jo egentlig ville vente til det kom naturligt, at jeg kom i højden. Men igår besluttede jeg mig at opsøge det for at der ikke skulle gå for lang tid fra behandling til test. Gik en lang tur på Langeland/Ristinge klint, 30 m høj skrænt. Sidst jeg var der var i sommers og det havde jeg det ikke specielt godt med. I dag gik det over al forventning. Den smalle sti går helt ude ved kanten og jeg havde det rigtig fint med det. På det højeste sted mødte jeg en ældre kone og jeg fortalte lidt om min (tidligere) højdeskræk. Vi stod helt ude ved kanten og snakkede og det faldt helt naturligt. Jeg blev selvfølgelig rigtig glad for det, men jeg havde det på fornemmelsen inden jeg gik derop. På vej hjem over Tåsinge holdt jeg ind ved Bregninge kirke og gik op i tårnet. Sidste gang for ca. 3 uger siden havde jeg det rigtig dårligt med at være deroppe. Nu gik jeg helt ubesværet hele vejen rundt med hænderne i lommerne og bare nød udsigten. Var helt henne for at læne mig op af rækværket og havde det helt roligt med det. Så min konklusion må være at det med højdeskræk er fortid … Tak for det.

Mange gode hilsner fra
Svend-Erik
Gislev.

Klient historie: Anonym

Hej Jan 🙂
Jeg har det godt, og du har helt sikkert gjort en stor forskel fra jeg kom 1. Gang til dig og så til nu. Før jeg kom til dig var stress-a pillen en af mine daglige hjælpe midler, den bruger jeg ikke mere og søde sager er stærkt reduceret mere energi og føler mig helet lang tilbage i sjælen. Fantastisk! En lang smertefuld rejse, men det var hele rejsen værd.
Min nattesøvn er stadigvæk ikke for godt, men jeg bliver dog i min seng i stedet for at skifte rundt i sengene for at få ro 🙂 , puh-ha! Men jeg har det varmt og det må være min overgangsalder. Jeg bruger ofte baldrian, og jeg får dog ro og kan klare næste dag 🙂
Og min svimmelhed er blevet bedre, men ikke helt ok endnu. Min læge siger, at det er øresten/krystaller i øret, og jeg har fået øvelser, som jeg håber kan hjælpe.
Jeg ved ikke om du kender noget til øresten/krystaller?
Jeg vender tilbage for en ny tid, da jeg håber, at du kan hjælpe mig lidt mere med nattesøvnen 🙂

Venlig hilsen
Anonym

Klient historie: Mor Hanne

Mail fra forælder til to piger på henholdsvis 5 og 6 år:

Hej Birgitte. Der er bare sket så meget positivt for specielt Ditte. Jeg var helt måløs over at hun spiste sin aftensmad selv og oven i købet med stor iver. Dagen efter tog hun selv bad..helt selv. Føhnede håret, redte det, gik ind og fandt tøj og tog det på.. gik ned og spurgte sig noget frokost og vand og satte sig hen og spiste det helt koncentreret til hun ikke kunne spise mere. Så tog hun en tur klud og vred den op og tørrede vin mund og hænder..vel at mærke uden en eneste intervention under hele forløbet. I dag har hun Været på besøg hos sin aller bedste veninde og de har leget i 4 1/2 time og de har med sikkerhed Været helt optaget af leg. Hun kom hjem med tørre bukser. Hun stråler af selvsikkerhed.

Jeg tror også der er sket noget for Olivia, men det er ikke så tydeligt. Der skal muligvis gå lidt tid med observationer. Knus Hanne

Pressemeddelelse i: LokalAvisenAssens og Ugeavisen Faaborg d. 05.09.2013

Kom og hør nyt om depressioners årsager, virkninger og helbredelse

Foreningen Bedre Psykiatri Assens / faaborg-Midtfyn inviterer alle interesserede til foredrag på Ringe Bibliotek med Cand.phil. i psykologi og Psykoterapeut Jan B. Suni.

Ca. 200.000 danskere befinder sig i dette øjeblik i en depressiv tilstand. Ca. hver sjette dansker vil på et tidspunkt af deres liv befinde sig i den tilstand, som kaldes depression (Psykiatriforeningen).
For at forebygge og for at komme ud af den smertefulde depressive tilstand nogle børn, unge og voksne befinder sig i, er det vigtigt:

  • at vi kender årsagerne til psyken og kroppens naturlige reaktioner på overbelastning
  • at personen der befinder sig i en depressiv tilstand ved, hvad han eller hun selv kan gøre for at understøtte sin psyke og sin krop imod heling … for at komme sig
  • at pårørende og andre omkring personen har kendskab til hvordan, de bedst støtter ham eller hende i processen imod at blive rask.

Jan B. Suni har i 30 år arbejdet inden for det offentlige, hvor hans opgaver bl.a. har været at støtte børn, unge og voksne med dybe personlige problemer. 5 års intensivt arbejde med døgnbehandlingen af unge med depressioner og personlighedsforstyrrelser har lærte ham meget om hvorfor og hvordan mennesker udvikler psykiske forstyrrelser, og hvordan vi effektivt kan hjælpe dem, der aktivt tager medansvar for deres egen psykiske og fysiske heling.

En af Jan B. Sunis grundantagelser er, at vi alle ønsker, at blive den bedste udgave af os selv og komme nærmere vores ønske om det gode liv.

Klient historie:

Det var ikke første gang, jeg følte mørket og tristheden, den havde jeg kendt til masser af gange. Men det var som om, at år efter år, når vinteren og mørket kom, varede mørket længere og længere! Det var ikke kun en lettere vinterdepression. Jeg var træt og trist i mørket. Det blev sådan, at det tog længere og længere tid at komme ud af depressionen. Ofte sagde jeg til sig selv: Du er blevet doven, det er din egen skyld, hvorfor kan du ikke se glæden? Hvorfor bliver hverdagen uoverskuelig? Hvorfor fylder alt det negative så meget? Det er en kamp, at have det sådan med sig selv, og det var en kamp mod mørket, samtidig med at jeg hele tiden dunkede mig selv i hovedet, for jeg kan jo ikke være det bekendt over for min lille familie. Konstant havde jeg – oven i alt det andet – dårlig samvittighed, for jeg ved godt, at jeg er svær at være sammen med. læs mere

Klient historie: Jens og Marie

Kære Jan

Tusind TAK for hjælpen. Det har været et rigtig godt forløb for os begge.

Det er rart at få gjort op med alt det, der har fyldt for meget.
Det gjorde mig for sensitiv og tog mit selvværd og livsglæde.
Nu har jeg fået min frihed. Fantastisk. Ikke mere noget, der tynger.
Jeg er mere nærværende. Føler mig stærk og sej.
Jeg går og nynner og vi har fået et roligt og trygt liv sammen.
Du bliver anbefalet til familie og venner.
Mange hilsner fra
Jens og Marie