Zoneterapi

Stresscoaching på KlinikSuni er en målrettet hjælp til at styrke personens egen resurser, så han eller hun bliver i stand til selv, i samarbejde med involverede andre, at finde konstruktive løsninger på eksisterende udfordringer. Alle kan have gavn af stresscoaching.

Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, så man gennem et kort forløb lærer at forebygge en kronisk stresstilstand.

Stresscoaching for virksomheder

– til behandling af stressramte medarbejdere

KlinikSuni har specialiseret sig i også at hjælpe virksomheder med stresscoaching.
Jan B. Suni, uddannet kandidat med speciale i ledelse og organisationsudvikling og med mange års ledelseserfaring, har en omfattende “værktøjskasse” og anvender de værktøjer, der bedst passer til den enkelte medarbejders situation.

Jan Suni har udviklet et hurtigt, effektivt og dybtgående program til at hjælpe medarbejdere ud af tilstande af kronisk stress

Stresscoaching på KlinikSuni består af et coachingforløb specielt til forebyggelse eller afhjælpning af kronisk stress hos medarbejdere, som er i fare for at bukke under pga. en kronisk stresstilstand eller medarbejdere, der er bukket under pga. kronisk stresstilstand. Jan Suni støtter medarbejderen gennem personlige forandringer, der styrker medarbejderen psykisk og fysisk. Ved at styrke medarbejderens egne resurser, øges evnen til at finde brugbare løsninger til arbejdsdagens forskellige udfordringer. Ved at styrke medarbejderens egne resurser bliver medarbejderen også i stand til at håndtere sit privatliv bedre og derved opnår mere energi til sit arbejde.

Det bedste er at starte et stresscoaching forløb allerede før stressen bliver helbredstruende, og medarbejderen sygemeldes. Men det er naturligvis også muligt at starte et behandlingsforløb efter en sygemelding, så medarbejderen hurtigt kan blive raskmeldt igen.

Sådan foregår et typisk stresscoaching forløb

Stresscoaching er en praktisk form for hjælp, hvor Jan Suni hjælper medarbejderen ovenpå igen, og hvor han samtidig hjælper medarbejderen til aldrig igen at blive så stresset. Som stresscoach arbejder man sammen med medarbejderen på at ændre de mentale årsager, der har gjort ham eller hende kronisk stresset, og på at medarbejderen lærer at finde og tackle stressårsager, så de aldrig igen får lov til at stresse på samme måde.

Medarbejderen får hjælp både til arbejdsmæssig stress og stress fra privatlivet.

Et forløb foregår over 5 – 7 samtaler og fordeles typisk over en periode på 6 – 9 uger, men tilpasses selvfølgelig medarbejderens aktuelle situation. Hver samtale varer 2- 3 timer.

Stresscoaching og stressbehandling hjælper med at få de mentale årsager til stresstilstanden omprogrammeret og få stressen ud af kroppen samt strategier til at forebygge kronisk stresstilstand. Stresshåndtering på arbejdspladsen er noget alle medarbejdere kan have gavn af.

Til medarbejderen

Nogle fordele ved et stresscoaching forløb hos KlinikSuni er

 • Du får en professionel stresscoach, med mange års erfaring i at behandle personer med alvorlige stressproblemer – både i privatlivet og arbejdslivet
 • Dit stresscoaching forløb er et individuelt forløb, og tilpasses lige præcis dig og din situation, da årsagerne til stress kan være meget forskellige
 • Du får omkodet gamle uhensigtsmæssige overbevisninger og vanemønstre – både tankemæssigt og adfærdsmæssigt – til nye og støttende
 • Du lærer, hvad dine stressårsager er, og hvordan du håndterer dem fremadrettet
 • Du får et liv uden kronisk stresstilstand
 • Du får større psykisk og fysisk overskud
 • Du får effektive værktøjer og teknikker til at forebygge fremtidig stress
 • Du får professionel behandling, støtte og vejledning på din rejse mod et liv uden stress
 • Du bliver fulgt tæt af Jan Suni under hele forløbet, og har altid mulighed for at ringe til ham mellem samtalerne

Til ledelsen

Invester i medarbejdere der bliver fri for kronisk stress

 • Forebyg eller afkort sygefravær
 • Bedre psykisk arbejdsmiljø. Kronisk stress hos en medarbejder “smitter” de andre og påvirker arbejdsmiljøet negativt
 • Større effektivitet og færre fejl
 • Fastholdelse af medarbejdere
 • Større overskud og tilfredshed hos medarbejderne, som kan ses på resultaterne og bundlinjen

Medarbejderen gennemløber nogle personlige forandringsprocesser, der styrker dennes psykiske og fysiske resurser, får viden om hvad stress er, samt effektive og brugbare værktøjer, så han eller hun kan holde sig selv fri for kronisk fremover.